Apple a lansat OS X Mountain Lion Developer Preview 2

Apple a lansat OS X Mountain Lion Developer Preview 2

icloud

Dupa ce zilele trecute, fara nici un anunt special, Apple a lansat a doua iteratie a beta-ului pentru dezvoltatori de OS X 10.8 Mountain Lion, acum au inceput sa circule pe internet si micile schimbari.

O functie extrem de interesanta si de utila este iCloud Tab Syncing. Cu aceasta functie si prin intermediul norisorului care apare in coltul din stanga al browser-ului Safari pe Mac, va puteti accesa toate taburile deschise pe iPhone sau pe iPad. Practic, singura regula este sa folositi acelasi cont de iCloud si pe iDevice-uri si pe Mac – puteti incepe sa cititi un articol pe orice aparat si sa continuati citirea lui pe iMac, de exemplu.

Si sistemul de notificari din OS X Mountain Lion a primit ceva modificari. Cea mai importanta este data de suportul pentru notificari din aplicatii terte, momentan fiind inclus Twitter. La capitolul remindere, functia de pe iPhone care-ti permite sa setezi o alterta in functie de loc este acum preluata si de sistemul de operare.

Cu timpul, vom mai vedea astfel de moficari, insa cel mai interesant este faptul ca, incet, incet, OS X-ul devine din ce in ce mai prietenos si util, in timp ce Windows-ul devine tot mai complicat. Cum vi se pare?

Citește și: