Windows Phone 8 se pregateste de un update major – Apollo Plus

Windows Phone 8 se pregateste de un update major – Apollo Plus
Alexandru Puiu
11:20 27.11.2012

Cu toate ca am mentionat recent problemele noului sistem de operare Microsoft pentru mobile – WP8, se pare ca exista niste argumente solide.

Apollo plus Windows Phone 8 OTA Update

Pentru ca s-au grabit sa lanseze noul sistem de operare la termen, multe functii au fost eliminate si multe bug-uri au ramas in noul Windows Phone 8. Din acest motiv, surse apropiate de Microsoft deja au confirmat ca se lucreaza la un update semnificativ pentru terminalele cu WP8 intitulat Apollo Plus.

Desi nu va fi un salt de versiune la 8.5, Apollo Plus va remedia majoritatea problemelor de stabilitate din noul OS si va veni cu cateva functii importante. Pe langa faptul ca Apollo va fi primul test al sistemului de update-uri OTA pentru smartphone-urile cu WP, cu noua versiune, Microsoft va integra in sfarsit suportul pentru VPN.

Aceasta din urma este o functie vitala pentru succesul platformei. VPN-ul este portita de care aveau nevoie smartphone-urile cu WP pentru a patrunde in mediile corporate in care se lucreaza exclusiv cu retele securizate. Tot prin Apollo Plus va fi introdusa o solutie pentru conexiuni Wi-Fi de lunga durata si o imbunatatire a performantei audio. Exista si niste speculatii legate de un eventual sistem inteligent de notificari care momentan lipseste cu desavarsire de pe platforma, din pacate aceasta informatie nu a fost confirmata.

In cazul in care ati facut un efort financiaar semnificativ si ati achizitionat un smartphone cu Windows Phone 8, mai aveti de asteptat pentru update-ul descris mai sus cel putin pana in februarie 2013. Aparent, la Mobile World Congress va fi ridicat valul de pe noua versiune de Windows Phone.

Comentarii
loading...