17 dec. 2012 | 18:52

Angry Birds Star Wars ajunge pe Facebook [+VIDEO]

ACTUALITATE
Angry Birds Star Wars ajunge pe Facebook [+VIDEO]

Angry Birds Star Wars trece la nivelul urmator si va fi disponibil prin intermediul celei mai importante retele de socializare din lume.

Angry Birds Star Wars pe Facebook

Oficialii Rovio au declarat ca ne vom putea bucura de pasarile nervoase, mai nou si pe Facebook. Partea cu adevarat interesanta consta in faptul ca nu vom asista la o simpla portare a jocului ci mai degraba o transformare a sa. Astfel fanii se vor putea delecta gratuit cu noile optiuni ale jocului si in acelasi timp vor beneficia de o integrare sociala completa a scorurilor si reusitelor din Angry Birds Star Wars.

Mai mult decat atat fiecare jucator isi va putea provoca prietenii intr-o confruntare directa pe Facebook din care ar trebui sa iasa invingatori adevaratii Maestrii Jedi in manevratul „zburatoarelor isterice”.

In fiecare saptamana Agry Birds Star Wars va primi cate cinci noi nivele, in asa fel incat nu vei apuca sa te plictisesti prea curand de noua varianta a titlului. Versiunea pentru Facebook introduce si noi variante de power-ups: Blaster Droid, Saber Sling si Thermal Detonator.