Rovio lanseaza Angry Birds Space

Rovio lanseaza Angry Birds Space

Angry Birds Space

Rovio Entertainment a anuntat azi lansarea ultimului joc din celebra serie Angry Birds. Noua versiune poarta numele de Angry Birds Space si este disponibila pentru o serie impresionanta de dispozitive: iPhone, iPad, iPod touch, dispozitivele Android, Mac-uri si nu in ultimul rand PC-uri. Practic aceasta versiune marcheaza prima lansare integrata a celor de la Rovio, jocul fiind insotit pe piata si de o serie de materiale promotionale, animatii si carti.

Jocul vine cu 60 de nivele interstelare noi, cu posibilitatea de upgrade si multe surprize ascunse: personaje noi, misiuni secrete si continut spatial ce promite sa va tina degetele lipite de touchscreen-uri. Conform engadget.com producatorii afirma ca au optimizat gameplay-ul astfel incat Angry Birds Space va rula extrem de fluent inclusiv pe device-urile de ultima generatie, precum iPad 3.

Fanii seriei se pot bucura de variantele fara reclame pentru 0,99 dolari pe smartphone-uri: iPhone si Android, 2,99 dolari pentru tablete si aproximativ 5 dolari pentru Mac sau Windows. Mai jos aveti link-urile de unde puteti downloada jocul, precum si un trailer cat se poate de „galactic”.

Download: iTunes, Mac, Rovio (Windows), Android