Angry Birds a fost descarcat de… 1 miliard de ori!

Angry Birds a fost descarcat de... 1 miliard de ori!

Angry Birds 1 billion

Intr-o perioada in ca gamingul parea ca nu mai poate fi reinventat, cel putin nu la nivel de drog, s-a lansat Angry Birds.

Ajuns in aceste zile la o cifra incredibila, un miliard de descarcari, Angry Birds cu siguranta este unul din acele jocuri care a facut istorie.

A fost lansat in decembrie 2009 si a fost urmat indeaproape de Angry Birds Seasons, ulterior de Angry Birds Rio, iar mai recent de Angry Birds Space. Gandit ca o sursa de divertisment cross platform, aproape toate titlurile mentionate mai sus, desi au inceput de pe iOS, sunt acum disponibile si pe Android, Chrome, BlackBerry, PSP, PC, Mac App Store, plus multe alte platforme.

La capitolul statstici intra si performanta de 648 milioane de download-uri doar in 2011, cifra datorata in mare parte exploziei de platforme cu care a devenit compatibil peste noapte. Cel mai recent titlu din serie, Angry Birds Space, a ajuns la 50 de milioane de descarcari in doar 35 de zile, performanta care asocieaza acestui joc titlul de „cel mai rapid adoptat joc pentru dispozitive mobile din toate timpurile”.

Clipul de mai jos celebreaza evenimentul si, desi sunteti liberi sa mai gasiti informatii codificate printre cadre, voi atrage atentia asupra unui singur element: „more amazing things coming soon” (mai multe lucruri uimitoare, in curand).

Inainte de a vedea clipul… una dintre cele 1 miliard de descarcari este a voastra?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: