Android 4.1 ajunge pe cel mai vechi telefon cu Android: HTC G1

, 09 Aug, 16:20

In timp ce marii producatori abia reusesc sa ofere update-uri pentru Ice Cream Sandwich pe modele dual core lansate anul trecut, pasionatii reusesc sa indeplineasca „misiuni imposibile” in materie de soft pe smartphone-uri.

android 4.1 pe HTC G1

Asa se face ca grupul SoCal Devs a reusit sa urce o versiune semi-functionala de Jelly Bean pe tatal telefoanelor cu Android, HTC G1 vechi de patru ani. Dupa cum observa si theverge.com, telefonul este departe de a fi rapid sau precis in functionarea sa, dar cel mai important lucru este ca asa „obosit” totusi ruleaza ultimul desert de la Google.

Bineinteles ca nu am recomanda practicarea de astfel de „sporturi extreme”, mai ales daca tineti la telefoanele voastre indiferent de cat de vechi ar fi, dar nu putem sa nu apreciem eforturile oamenilor cu adevarat pasionati. Mai jos, in videoclip aveti dovada vie a smartphone-ului dinozaur care rumega din Jelly Bean.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail