Amazon Kindle, folosit pe post de Biblie

Amazon Kindle, folosit pe post de Biblie

Biblia pe Kindle

Hotelul Indigo din Newcastle Anglia a decis sa inlocuiasca bibliile traditionale cu echivalentul digital, sub forma unui Amazon Kindle, in fiecare dintre cele 148 de camere. Fiecare e-reader este pre-incarcat cu varianta Bibliei lui Gideon, asta in cazul in care va intrebati ce cauta atatea Biblii intr-un hotel.

Oaspetii hotelului vor putea descarca gratuit alte variante ale Bibliei, in cazul in care practica alt tip de religie, atata timp cat respectivul titlu nu costa mai mult de 5 lire. De asemenea, cei cazati vor putea utiliza Kindle-ul din camera pentru a descarca si parcurge orice titlu doresc, costurile cartilor fiind adaugate pe nota de plata la sfarsitul sejurului.

Dupa cum observa si pocket-lint.com, pentru moment aceasta actiune este in perioada de proba, urmand ca dupa 16 iulie oficialii companiei sa decida daca retrag Kindle-urile sau extind acest tip de „culturalizare” si la alte hoteluri detinute in lume.

Ar fi interesant sa vedem si in Romania o astfel de initiativa, dar probabil ca am avea nevoie de un nou model de e-reader care sa permita localizarea prin GPS in caz de „ratacire accidentala”…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: