13 nov. 2012 | 18:22

Allview tinteste sus cu noul P6 Stony si Allview 3 Conect

ACTUALITATE
Allview tinteste sus cu noul P6 Stony si Allview 3 Conect

Allview a lansat astazi doua noi produse, menite sa intre drept varfuri de gama in portofoliul companiei: smartphone-ul P6 Stony si tableta Allview 3 Conect.

Allview P6 Stony si Allview 3 Conect

In ultimul timp, brasovenii au atacat piata cu o multime de produse, tablete sau smartphone-uri cu un raport calitate/pret destul de bun. Astazi am facut cunostinta cu noul smartphone P6 Stony care se vrea a fi flagship-ul Allview.

P6 Stony este un Dual SIM, cu display Super Amoled Plus HD de 4,65 inci la 1280 x 720 pixeli, procesor dual core Cortex A9 la 1GHz, 1GB RAM, memorie interna de 4GB si card microSD de 16GB oferit in pachet. Noul smartphone se lauda cu o camera de 8 Megapixeli cu autofocus si led flash capabila sa filmeze 720p, optiunea de Wi-Fi Direct si o baterie de 2100 mAh care din pacate nu poate fi schimbata. Toate acestea sunt inghesuite intr-o carcasa eleganta de 8,6 mm grosime si o greutate de 131 de grame.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Allview P6 Stony/”/]

De partea cealalta, noua tableta Allview 3 Conect se adreseaza celor care vor sa beneficieze de cat mai multe optiuni de conectare pentru ca vine cu: 3G integrat, bluetooth, GPS, Wi-Fi si Wi-Fi Direct. Cu alte cuvinte in sfarsit avem o tableta de buget cu toate standardele de comunicare incluse. Din punct de vedere hardware Conect-ul nu impresioneaza la fel de mult, pentru ca vorbim de un procesor single core Cortex-A9 la 1GHz, GPU PoweVR SGX 531, 512 MB RAM, memorie interna de 4GB si suport pentru micro SD de pana la 32GB. Display-ul este un TFT-LCD de 9,7 inci si rezolutie 1024 x 768 pixeli cu touchscreen capacitiv multitouch. Camera foto se lauda cu un senzor de 8 Megapixeli cu atutofocus si flash led, iar bateria de 6000 mAh ar trebui sa reziste pe parcursul unei zile de utilizare.
[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Allview 3 Conect/”/]

Ambele gadget-uri ruleaza Android Ice Cream Sandwich si urmeaza sa fie disponibile pe piata romaneasca in maxim doua saptamani. Preturile recomandate sunt de 1500 de lei pentru smartphone-ul P6 Stony si respectiv 1200 de lei pentru tableta Allview 3 Conect.

Preturi usor cam mari daca ma intrebati pe mine, fapt ce ne indica o dorinta a celor de la Allview de a tinti cat mai sus in piata. Ramane sa vedem in ce masura vor reusi sa transforme cele doua noi produse in hit-uri de vanzari pe acest sfarsit de an, pentru ca odata cu cresterea pretului se pot trezi pe un palier cu o competitie mult mai acerba.