Alarma din iDevice-uri a trecut la versiunea 2012. Se vede?

Alarma din iDevice-uri a trecut la versiunea 2012. Se vede?

iphone-clockChiar zilele acestea, un prieten de pe Facebook ne-a spus ca din cauza unei erori din iOS nu i-a sunat alarma…

Nu stiu daca mai tineti minte anii trecuti, dar multi utilizatori de iOS care se bazau pe un iPhone sa se trezeasca dimineata erau dezamagiti din cauza unui bug de sistem de operare. Practic, in functie de zona de pe Glob, alarma suna fie cu o ora mai tarziu, fie cu una mai devreme. Motivul? Doar Apple il stie.

Aceeasi problema a fost intalnita in acest an de cativa utilizatori, insa nu a mai fost la fel de raspandita ca anul trecut, de exemplu, din simplu motiv ca nu ii afecteaza decat pe cei care s-au oprit cu actualizarile versiunii de iOS la 4.2.1.

Daca nu va aflati in respectivul grup de utilizatori care sunt anti-update si nici nu aveti un iPhone 3G pentru care Apple s-a oprit cu actualizarile la 4.2.1, atunci puteti sta linistiti.

Nu va intreb daca ati patit ceva de genul acesta, pentru ca cel mai probabil nici macar nu ati fost nevoiti sa va treziti la o ora anume… inca. Dar aveti in fata un an intreg pentru a testa alarma!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: