Air Force achizitioneaza 18.000 tablete PC

Air Force achizitioneaza 18.000 tablete PC

Apararea americana AMC – Air Force Mobility Command a ajuns la concluzia ca tehnologizarea este imperativa, asa ca va schimba documentele de hartie si manualele cu tablete PC. Vor fi achizitionate pana la 18.000 unitati.

Departamentul de Aparare American a realizat faptul ca tabletele sunt cel mai bun mod de a actualiza instructiunile si manualele de zbor. Momentan aceste actualizari au loc odata la 28 de zile. Folosirea tabletelor ar face mult mai rapida aceasta actualizare si ar reduce semnificativ costurile pe termen lung.

Tabletele vor fi folosite de catre majoritatea angajatilor atat in avion, cat si la sol. Selectia modelului va fi, bineinteles, motivata si de pretul de achizitie al acestora, principalul scop fiind citirea de documente. Interesant este faptul ca se merge pe ideea tabletelor PC si nu a e-reader-ului. Air Force a declarat ca prefera sa beneficieze de capabilitatile unei tablete pentru viitor.

Sunt extrem de curios cand se vor lua astfel de decizii si la noi in tara si, in paranteza fie spus, cum se vor face achizitiile…

Citește și: