ADzero – smartphone Android cu o carcasa unibody din bambus

, 03 Feb, 10:00

Ma in gluma, mai in serios, Kieron Skott Woodhouse, un student in anul IV la design la Middlesex University din Londra, a creat un design pentru un telefon din bambus.

Intamplarea face ca dupa realizarea respectivului design studentul in an terminal, de numai 23 de ani, sa fie contactat de o companie pentru a produce in serie ceea ce initial era doar un proiect.

Smartphone-ul a fost denumit ADzero si este integrat intr-o carcasa unibody din bambus in varsta de 4 ani. Creat in primul rand in spirit ecologic, dispozitivul nu neglijeaza nici cateva elemente de noutate tehnologica. In primul rand, camera din spate este incojurata de un blitz circular, o idee inovativa care are toate sansele sa creasca calitatea imaginilor in conditii de semintuneric.

Desi este desinat in special celor cu o sensibilitate pentru design, aparatul va fi disponibil pentru oricine in China si Anglia in doar cateva luni.

Pentru a intelege mai bine despre ce e vorba, ascultati cu atentie in clipul de mai jos cuvintele unui alt designer englez care are sanse sa faca istorie.

a

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail