Activitatea Instagram pe glob, vazuta in timp real

Activitatea Instagram pe glob, vazuta in timp real

Tot mai multi oameni folosesc Instagram atunci cand vor sa afiseze fotografii online si asa se face ca in acest moment o pisica este fotografiata in Tokyo, un catelus in Sydney sau un peisaj in New York.

instagram

Daca te-ai intrebat vreodata cum arata fotografiile facute de alti utilizatori si vrei sa le vezi in timp real atunci probabil ca ar trebui sa folosesti site-ul „This is Now„. Dupa cum observa si gizmodo.com, acesta pune la dispozitia utilizatorilor sai fotografiile realizate cu Instagram in orase precum: New York, Londra, Sao Paolo, Tokyo si Sydney.

Asadar, daca vreti sa descoperiti modurile in care este folosit Istagram in lume, probabil ca acest site va va satisface pe deplin curiozitatea. Oarecum amuzant ar fi faptul ca indiferent de locatie si cultura, oamenii au tendinta sa fotografieze aceleasi banalitati zilnice, pe care spera sa le faca mai interesante prin aplicarea de filtre mai mult sau mai putin artistice.

Ar fi interesant sa vedem cum ar arata o astfel de activitate si pe meleagurile noastre, dar suntem destul de siguri ca am fi campioni la pozat: pitipoance, cocalari, masini scumpe si bling bling-uri.

Citește și: