Activision ofera detalii despre Call of Duty: Black Ops Declassified

, 21 Iun, 12:54

In cadrul conferintei Sony de la E3 2012, Activision a dezvaluit ca lucreaza la un joc din seria Call of Duty exclusiv pentru PlayStation Vita: Black Ops Declassified. Singura problema a fost ca in afara unui logo nu am primit niciun fel de detalii despre acesta, desi este programat sa apara in toamna acestui an.

Desi inca nu am primit imagini din joc statice sau in miscare, acum putem stim la ce sa ne asteptam de la acest titlu. Este vorba despre un titlu care va prezenta o poveste proprie in universul Black Ops, diferita de cea a originalului din 2010 sau a noului titlu din 2012 destinat platformelor PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Call of Duty: Black Ops Declassified nu va include o campanie clasica, ci va apela la structura unor misiuni scurte succesive numite „Special Ops”. Modul multiplayer a fost confirmat, si va fi realizat pe baza avantajelor platformei mobile de la Sony.

Pe langa aceste noi informatii despre joc am primit si coperta oficiala:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail