Acer pregateste smartphone-uri pentru 2013

Acer pregateste smartphone-uri pentru 2013

Pentru ca de mai multi ani Acer nu se mai multumeste doar cu pozitia pe care o are pe piata de PC-uri, nici anul urmator nu va fi lipsit de smartphone-uri de la producatorul taiwanez.

Acer Smartphone

Informatiile legate de linia de terminale mobile Acer vin direct de la CEO-ul companiei, Jim Wong. Intr-o declaratie preluata de DigiTimes si confirmata de mai multe publicatii online, acesta a fost extrem de relaxat in a oferi cateva detalii aferente modelelor pe care le are compania in vedere pentru 2013.

In total anul viitor vom vedea nu mai putin de 6 smartphone-uri de la Acer. Cinci dintre acestea vor folosi sistemul de operare Android al celor de la Google in timp ce al 6-lea va rula sistemul de operare Windows Phone 8. Cum e si normal, vor exista modele high-end propulsate de procesoare dual-core de la Qualcomm, in timp ce cateva modele mainstream sau low-end vor folosi procesoare MediaTek.

In ceea ce priveste aparatul cu Windows Phone primele zvonuri au aparut in luna iulie si nu mai este o surpriza pentru nimeni. Avand in vedere ca declaratiile vin direct de la presedintele companiei, toate aparatele au castigat un aer de promisiune oficiala.

Citește și: