Acer nu renunta la netbook-uri, le face doar mai ieftine

, 13 Feb, 10:20

acer-aspire-one-d270

Chiar daca intreaga piata se orienteaza momentan fie catre tablete, fie catre ultrabook-uri, pentru cei care nu vor sa sara nici intr-o barca, nici in alta se pare ca netbook-urile nu pleaca nicaieri. Din contra, devin mai ieftine, cel putin asa se intampla la Acer, cu Aspire One D270.

Iata ca Acer a lansat in aceste zile un nou netbook care, cel putin in SUA, este extrem de accesibil. Modelul Aspire One D270 costa 279$ si, desi nu primiti un modem 3G sau alte particularitati originale, include in pachet un procesor Intel N2600 Cedar Trail la 1,6 GHz, un panou de 10,1” cu rezolutia dezamagitoare de 1024 x 600, un port HDMI, 3 porturi USB 2.0, 1 GB RAM si un hard disk de 320GB. Ca specificatii externe, 2,56 x 25,83 x 18,49 cm si 1,3 kg nu fac decat sa atraga atentia asupra unei configuratii standard extrem de ieftine.

Mai vrea cineva netbook-uri sau sunteti convinsi ca tabletele fac o treaba mai buna cand vine vorba de acces la internet?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail