Zvonuri pentru urmatorul XBOX: Kinect 2 va citi pe buze si va urmari degetele

Zvonuri pentru urmatorul XBOX: Kinect 2 va citi pe buze si va urmari degetele
08:14 29.11.2011

rumor-mill-next-gen-xboxes-kinect-2-to-read-lips-track-finge

Chiar daca este riscant sa aloci prea multa atentie zvonurilor, mai ales in contextul de fata, cand mai sunt multi ani pana la urmatoarea generatie de XBOX, exista si cazuri de exceptie. Conform Eurogamer, preluat de WinRumors, urmatorul XBOX, care se va intitula fie XBOX 720, fie XBOX Loop, are toate sansele sa vina in doua variante in loc de una singura.

Aparent vom vorbi de o consola pentru utilizatorii obsinuiti si una pentru gamerii entuziasti. Pentru fanii Kinect, si dispozitivul minune va fi reinnoit. Kinect 2, dupa toate indiciile, se pare ca va fi suficient de precis incat sa citeasca pe buze, sa urmareasca miscarea degetelor si sa sesizeze tonul persoanei care se joaca. Avand in vedere necesitatea unei interfete mai performante pentru transmitea volumului mare de informatie de la senzor la consola si interfata USB 2.0 va fi inlocuita cu Thunderbolt sau USB 3.0.

La capitolul stiri legate de populara consola, Kinect pentru Windows – versiunea 2012 va veni cu un cablu mai scurt pentru a imbunatatii integritatea datelor si cu un senzor optimizat de lucru si la distante mai mici, incepand cu 50 cm. Computerblog.ro spune ca lansarea ar putea veni chiar la inceputul lui 2012.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Cat mai rezista oare consola celor de la Microsoft in acest format pe piata? Sony mai aduce oare ceva nou la PS3?

loading...