09 nov. 2011 | 16:30

Ziiro Celeste: Inca un ceas dubios care arata… prea bine!

ACTUALITATE
Ziiro Celeste: Inca un ceas dubios care arata... prea bine!

ziiiro-celeste-watches-tick-off-the-hours-in-multi-hued-fashion

Intr-un univers ghidat de smartphone-uri, tablete si utilizatori care stau cu ochii lipiti de dispozitive electronice pe tot parcursul zilei, inca nimic nu se compara cu sentimentul pe care ti-l da un ceas la incheietura, mai ales unul spectaculos.

Ziiro, o companie nu foarte populara, dar care a mai avut cateva creatii care au prioritizat designul in fata functionalitatii, va lansa in curand o noua serie de ceasuri intitulate, simplu, Celeste.

E drept, e destul de greu de explicat cat este ceasul in imaginea de mai sus, insa cel mai probabil ca, din moment ce sunt doua linii pe cadran, devine evident ca una este aferenta afisarii orei, una minutelor.  In schimb, veti intelege mai clar modul de afisare din clipul de la final.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Noul Celeste, in variantele Mono si Colored, este disponibil la pretul de 149 euro pentru precomanda, cu livrare incepand cu 18 noiembrie.

Merita retinut ca de pe site-ul oficial al producatorului se fac livrari si in Romania, iar daca valoarea comenzii depaseste 140 euro, fapt aproape inevitabil, costurile de livrare sunt 0.