YouTube va integra posturi TV in curand, poate nu doar in SUA

YouTube va integra posturi TV in curand, poate nu doar in SUA

Viacom YouTube

Desi in nenumarate contexte oficiali ai Google s-au intalnit cu oficiali ai marilor studiouri de televiziune si de productie pentru a incheia diverse contracte, ultimele intrevederi s-ar putea sa fi fost mai speciale.

In ceea ce priveste YouTube, unul din cele mai populare servicii ale brandului, Google planuieste, desi intr-un stadiu foarte avansat al proiectului, un proces de rebranding sau, in cel mai bun caz, de reorientare a pachetelor de informatii pe care le face disponibile gratuit pe acelasi YouTube.

Pana in acest moment, chiar daca sub forma unor surse neoficiale, aproximativ 12 posturi TV au confirmat ca vor functiona ca sub canale pe YouTube]ncepand cu sfarsitul acestui an sau inceputul lui 2012.

Astfel, cum de exemplu avem VEVO pentru videoclipuri unde putem cauta diverse melodii, in curand vom avea exemple precum NBC, CBS sau FOX care sa emita dupa program. Va fi ca o transmisiune live permanentta insa programul va afi afisat pe site, si ca utilizator obisnuit veti avea  optinunea, aparent, de subscriere la un abonament.

Sa fie oare viitorul fara televiziune clasica asa de aproape?

Citește și: