Xperia Play ruleaza jocuri de PS One

Xperia Play ruleaza jocuri de PS One

De ceva timp exista deja in Android Market un emulator de PSX pentru posesorii de terminale nu foarte slabe, insa in aceste zile acesta a disparut subit din magazinul online, ridicand cateva semne de intrebare.

Xperia Play Android Market, Xperia Play, Sonyy Ericsson Xperia Play

Explicatia pentru aceasta disparitie a fost lansarea Xperia Play, care, printre altele, se lauda ca ruleaza aceleasi titluri ca in primul caz, dar fara emulator. Ca urmare, posesorii de Xperia Play din Anglia pot deja sa descarce Syphon Filter, MediEvil, Cool Boarders 2, Destruction Derby si  Jumping Flash cu doar 3,99 lire sterline. Nu cred ca cei care se vor aventura in achizitionarea acestor jocuri estetice pentru telefon vor fi dezamagiti, cel putin nu momentan.

In plus, Sony Ericsson a confirmat ca peste 60 de jocuri vor fi disponibile odata cu lansarea Xperia Play. Iata-le pe cele mai importante: Assassins Creed Altair’s Chronicles HD, Need for Speed, Tom Clancy’s Splinter Cell, Dungeon Defenders Second Wave, Gun Bros, Galaxy on Fire 2, Guns ‘n’ Glory, Worms, Zenonia 2, Backstab, N.O.V.A.2, iar Asphalt 6 va fi gratuit pe Xperia Play.

Apropo, stia cineva ca numele de cod pentru Xperia Play este R800i?

Sursa: Engadget

Citește și: