Xbox 360 primeste Hard Disk mai mare

, 12 Oct, 11:45

Daca nu va mai ajunge spatiul de pe Xbox 360 dupa multitudinea de instalari de jocuri, DLC-uri, filme si melodii downloadate, sau pur si simplu vreti sa fiti pregatiti pentru avalansa de jocuri din urmatoarele saptamani, Microsoft vine cu o solutie pentru voi. Este vorba despre un hard disk mai mare pentru editia Slim a consolei.

Acesta va putea stoca pana la 320 GB (cu 70 GB mai mult decat cel mai mare HDD disponibil acum pentru Xbox 360), si va veni la un pret destul de piperat: 129.99 dolari /79.99 Lire Sterline. Ca un bonus, toti cei care cumpara o astfel de unitate, primeste in cutie si un cod de download pentru LEGO Star Wars III: The Clone Wars, care poate fi inregistrat pe Xbox Live. Din pacate pentru cei care traiesc in Japonia, Arabia Saudita, Slovacia sau Emiratele Arabe, jocul nu va fi inclus in versiunea pentru regiunile lor.

Din fericire, media de stocare nu este blocata in functie de regiune, asa ca cei care isi doresc sa cumpere un hard disk de acest fel din alta tara nu vor intalni probleme de compatibilitate.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail