X2301 – display extra slim de la HP

X2301 – display extra slim de la HP

HP X2301

Faptul ca HP este una din cele mai de succes companii din domeniul IT nu i-a facut pe acestia sa se odihneasca pe proprii lauri. Ca urmare, in aceste zile Hewlett Packard a anuntat un nou display demn de birourile pasionatilor de fashion.

HP X2301Cu o grosime de 9,8 mm si o diagonala de 23 inci, noul x2301 este un monitor retroiluminat cu LED capabil de a afisa continut la satisfacatoare rezolutie Full HD 1080p. Chiar daca aceasta performanta ar fi fost si mai impresionanta pentru echipa de R&D de la HP daca electronica ar fi fost integrata in panou, liniile extrem de interesanta de design reusesc cu siguranta sa atraga atentia privitorilor catre acest „alt fel de panou”.

Pentru a atinge aceasta subtirime, X2301 are toate componentele ascunse in baza dispozitivului, inclusiv conectica.

La capitolul performanta nu s-a facut nici un compromis – un timp de raspuns specificat de 3 milisecunde completat de un contrast dinamic de 8.000.000:1 sunt mai mult decat suficiente pentru orice utilizator cu pretentii.

Legat de pret noua jucarie va fi disponibila incepand cu luna iunie, pentru inceput doar in SUA, la un pret extrem de decent de 280$. Dar noi il asteptam si pe meleaguri mai apropiate.


Sursa: Engadget

Citește și: