26 oct. 2011 | 10:14

Windows Xp la 10 ani – La multi ani!

ACTUALITATE
Windows Xp la 10 ani - La multi ani!

windows-xp-turns-10-enjoys-its-golden-years-and-slow-transition

Chiar daca un pasionat de muzica sau de cinematografie are personaje a caror viata isi are coordonatele salvate in mintea pasionatului, in IT, acelasi entuziasm il vezi asociat unor aniversari ca cea de azi.

In urma cu 10 ani, azi, Windows XP-ul ajungea pe rafturi si capta imediat atentia utilizatorilor de PC-uri din intreaga lume.

Tot legat longevivul sistem de operare, extrem de frapant poate fi clasificat si faptul ca la inceputul acestei luni ajungea pe locul 2, dupa Windows 7, la popularitate, la nivel global. Pentru a va forma o parere mai concludenta in ceea ce priveste amploarea raspandirii XP-ului, e suficient sa va ganditi la cifra de 400.000.000. Acesta a fost numarul de licente in achizitionate in 2006, de XP.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Trecut prin 3 service pack-uri si multe alte update-uri de securitate si functionalitate, Windows-ul XP pana si pentru finantele Microsoft a fost sursa de venit pana la sfarsitul lui 2010. Pe partea de suport, Microsoft a promis ca abia in 2014 va raspunde cu „nu stiu” la orice intrebare de XP.

Cat timp ati avut XP instalat?