Windows Phone 7 vine cu primele probleme

, 24 Feb, 12:23

In aceste zile s-a lansat catre un numar limitat de utilizatori de Samsung Omnia 7S un update minor al sistemului de operare. Daca cineva tine evidenta, acesta este primul update al noului sistem de operare al celor de la Microsoft.

Din pacate, actualizarea Windows Phone 7 a adus mai multe probleme decat beneficii unui numar mare de utilizatori ai terminalelor Samsung.

Cea mai dureroasa problema este blocarea procesului de actulizare, care se reflecta in “brick-uirea” telefonului. Brick-uirea este un termen din limba engleza care provine de la Brick – caramida, iar in domeniul IT defineste transformarea unui dispozitiv de orice natura intr-unul total neutilizabil – caramida. Practic, telefonul renunta sa mai porneasca cu noul sau vechiul firmware si, in acelasi timp, devenea si imposibil de restaurat la setarile din fabrica.

Solutia data de cei de la Microsoft pentru aceasta problema era sa scoateti bateria din telefon, sa o puneti inapoi si sa sperati ca puteti din nou sa folositi telefonul, in cazul in care nu merge sa apelati la “butonul magic” initulat hard reset. Daca asta se intampla ieri, astazi Microsoft a retras complet update-ul din eter pana la o data anuntata ulterior.


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail