Windows Phone 7 Update Online: Copy/paste a ajuns

Windows Phone 7 Update Online: Copy/paste a ajuns

Avea ca data initala de lansare inceputul lunii februarie, e adevarat, insa acum, la sfarsitul lunii martie, totul e finalizat: toate dispozitivele cu Windows Phone 7 vor fi invitate la update.

Oricum, vorbim de un update Microsoft, iar compania nu s-a putut opri doar la un banal copy/paste cand vine vorba de modificari. Lista este mai degraba asemanatoare cu cea a unui Service Pack de Windows.

Printre schimbari vor mai intra imbunatatiri de performanta in jocuri, timpi mai mici de incarcare la jocuri, rezultate ale cautarii pe Marketplace filtrate mai inteligent, pe langa o mult ravnita stabilitate pe WiFi.

Vor fi si elemente minore de update, precum mici schimbari in Outloog, sistemul de SMS, Facebook, partea de camera si audio. Daca vreti o lista mai detaliata de schimbari pana sa decideti daca sariti sau nu gardul, merita sa cititi si pagina oficiala, in definitiv nici o sursa nu e mai sigura decat Microsoft.

Acum, nu putem decat sa speram ca update-ul va functiona fara probleme pentru aproape toti utilizatorii. Nu de alta, dar Microsoft nu are un istoric foarte bun la impartit actualizari fara incidente.


Sursa: Engadget

Citește și: