Windows Phone 7 pe orice smartphone

, 01 Dec, 15:52

Windows Phone pe Galaxy S2

Cu atata Android si iOS in jurul nostru, aproape ca am uitat complet de Windows. Asa ca angajatii lui Bill au pus la cale o metoda inedita de popularizare a sistemului de operare Windows Phone 7.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Indiferent ce telefon ai avea, iti poti face o idee despre propunerea Microsoft prin simpla accesare a urmatorului link: http://aka.ms/wpdemo de pe smartphone-ul tau.

Samsung Galaxy S2, Galaxy Nexus, HTC Sensation, iPhone 4S, oricare din ele pot gusta putin din experienta Windows Phone. Bineinteles ca acest demo este destul de limitat, dar ilustreza clar diferentele dintre principalele sisteme de operare de pe telefoanele zilelor noastre.

Trebuie sa recunoastem ca este una dintre cele mai ingenioase campanii de publicitate din cate am vazut in ultimul timp. Ramane totusi sa vedem in ce masura si in cat timp vom asista la o revenire in piata a terminalelor bazate pe Windows, fie el 7, 7,5 sau chiar 8.

Sursa: T3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail