Windows Phone 7 Mango e pe val, se apropie de totii utilizatorii incet, incet

Windows Phone 7 Mango e pe val, se apropie de totii utilizatorii incet, incet

Windows-Live-Writer-Mango-roll-out-process-underway_F785-

Chiar daca in doar cateva zile toti posesorii de smartphone-uri cu Windows Phone 7 care au ultima versiune de Zune instalata vor putea sa treaca la Mango, momentan doar Mango Friends and Family vor putea face acest pas.

Fiind vorba de o echipa de dezvoltatori care au avut acces dintr-un stadiu incipent al procesului la Windows Phone 7 Mango, bucuria mai mare a venit sub forma unui Tweet de la Brandon Watson care confirma ca utilizatorii oricarei versiuni de beta pot trece fara nici un fel de probleme la Mango, fara etape suplimentare.

Legat de functionalitatea care va fi integrata in fiecare distributie de Mango pentru fiecare operator de telefonie mobila si fiecare tip de smartphone al oricarui producator, important este sa retineti ca desi multe elemente vor fi comune la fel de multe vor fi originale si particularizate pentru a profita de fiecare gram de functionalitate hardware care este integrata in acest tip de dispozitive. Practic, fiecare producator isi va particulariza versiunea de Mango pentru propriile smartphone-uri si le-o va da celor de la Microsoft sa o distribuie prin aplicatia de management Zune.

Daca va aflati printre norocosii care au deja acces la acest update salvator al a platformei, scrieti-ne un comentariu.

twit