Windows Phone 7 – Mai e putin pana la Mango

, 27 Iul, 12:30

 

Chiar daca ,,undeva in toamna” ramane data oficiala de lansare a noi versiuni a sistemului de operare al celor de la Microsoft pentru portabile, in aceste zile a avut loc un pas important in ceea ce priveste respectiva lansare.

Varianta RTM sau Release To Manufacturing, este ultima versiune facuta publica inainte de lansare si, de cele mai multe ori, este identica cu produsul care va ajunge pe piata. Astfel, pe blogul oficial WindowsTeamBlog s-a anuntat ca, Windows Phone Mango RTM a fost trimis ieri catre producatorii de terminale pentru ca acestia sa implementeze ultimele elemente de optimizare si personalizare pentru modelele de telefoane ce urmeaza sa se lanseze.

In continuare, echipa de dezvoltatori de la Microsoft care a lucrat, se pare, destul de mult la aceasta noua versiune a sistemului de operare Windows Phone, va incerca sa optimizeze cat mai mult procedura de instalare a update-ului, pentru a preveni eventualele probleme.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail