Windows Phone 7 in statistici

Windows Phone 7 in statistici

Windows Phone 7, microsoft Windows Phone 7, wp7, microsoft wp7Indiferent daca suntem sau nu fani Microsoft, sistemul Windows Phone 7 este cea mai apropiata experienta de un real succes pe care a avut-o compania lui Steve Balmer in ultimii ani.

Acum, la un an dupa lansare, pe langa impresii, unul dintre inginerii din spatele WP7 anunta cu mare entuziasm un inventar al realizarilor. Tinand cont ca uneltele pentru dezvoltarea aplicatiilor pe Windows Phone 7 sunt descarcabile gratuit, numarul celor care au facut acest efort atinge 1,5 milioane. In schimb, cei care sunt inscrisi pe AppHub, o comunitate de dezvoltatori platitori, sunt in numar de aproximativ 36.000 de persoane.

Windows Phone 7, microsoft Windows Phone 7, wp7, microsoft wp7Cel mai important numar, care defineste de fapt succesul unei platforme noi si care a fost si continua sa fie o bila alba pentru Apple, este numarul aplicatiilor disponibile. Aici, Microsoft a atins 11.500 de aplicatii. Daca aceasta cifra este mica sau mare va lasam pe voi sa decideti. Cei de la Microsoft afirma ca, spre deosebire de alte platforme concurente, ei au apreciat calitatea, nu cantiatea.


Sursa: Windowsteamblog

Citește și: