Windows Phone 7 cu Copy/Paste

Windows Phone 7 cu Copy/Paste

Nu cred ca intelege cineva obsesia operatorilor de peste ocean, si anume din Statele Unite, de a redenumi produse mai mult sau mai putin populare in Europa. Chiar si asa, HTC 7 Pro ajunge din martie la Sprint sub numele foarte dragut de HTC Arrive. „To arrive” se traduce prin „a sosi” in limba romana, probabil stiti.

Noul sosit va avea, cum era si de asteptat, cu aceeasi configuratie ca HTC 7 Proin Europa, si anume un procesor Snapdragon la 1 GHz, camera de 5 megapixeli cu blitz si posibilitate de filmare HD 720p. La capitolul stocare, noul terminal va include cu 16 GB memorie interna,  iar conectica fara fir va gravita in jurul unui modul WiFi b/g/n si un chip CDMA. Pretul va fi de 199 dolari cu un contract la Sprint pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de precomanda incepand de azi.

Chiar daca Arrive nu va fi o noutate in sine, particularitatea cu care se lauda cei de la Sprint este integrarea mult ravnitei functii de Copy/Paste. Daca nu ati avut ocazia inca sa interactionati cu un portabil ce are ca sistem de operare Windows Phone 7, merita sa stiti ca, precum iPhone-ul la inceputuri, acesta nu are functia de Copy si Paste.


Sursa: Engadget


Citește și: