Windows 8 vrea sa eradicheze pirateria

Windows 8 vrea sa eradicheze pirateria

Cei de la Microsoft nu inceteaza sa ne uimeasca prin politicile tot mai stricte de combatere a pirateriei mondiale. Mai nou, producatorii de PC-uri au fost socati de noul sistem de autentificare al Windows 8 ce se doreste a fi extrem de sigur.

Practic, noul sistem de operare va fi incarcat in firmware-ul placilor de baza in detrimentul suportului de instalare pe hard disk. Mecanismul ar trebui sa functioneze pe principiul „System-Locked Pre-installation” (SLP) ce va limita copia respectiva de Windows strict la computerul prin care a fost livrata.

Poate ca suna usor, dar nu este deloc asa. Acest sistem implica o multime de costuri suplimentare, eventuale erori de instalare din fabricatie precum si o incetinire a productiei de PC-uri.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Ce urmareste Microsoft prin aceste demersuri mai putin ortodoxe? Ati ghicit! Este vorba despre eliminarea crack-urilor si a fenomenului de piratare a celebrului sistem de operare. Ramane sa vedem daca vor castiga in lupta pentru combaterea pirateriei sau pur si simplu vor reusi sa enerveze pe toata…

Sursa: Electronista

Citește și: