Windows 8 va stresa utilizatorii cu update-uri si restart

, 16 Noi, 11:15

windows-8-gets-automatic-updates-enforced-restarts-after-72-hou

Cred ca am ajuns sa invatam pentru fiecare sistem de operare Microsoft unde este functia de dezactivare a actualizarilor automate, nu-i asa? Solutia problemei vine odata cu Windows 8 sub forma unei… probleme mai mari.

Trecand peste faptul ca sunt mari sanse sa va doriti sa dezacativati respectiva optiune, functie care lipseste cu desavarsire, mai neplacut decat atat este momentul in care sunteti obligati sa va restartati sistemul.

Practic, noua versiune de Windows va avea un serviciu intitulat Windows Update care va functiona in permanenta si care in momentul in care ceva este disponibil acesta incepe sa descarce respectivele actualizari fara nici un fel de interventie din partea utilizatorului.

Ulterior, daca timp de 72 de ore in care ati fost notificat cat de important este sa va restartati sistemul nu ati facut-o, veti fi fortat, simplu si la obiect, sa va reporniti PC-ul in decursul a 15 minute.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Daca totul merge bine, veti fi nevoiti sa treceti prin aceste etape aproximativ… o data pe luna (!!!). Cum vi se pare?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail