Windows 8 nu va fi doar pentru PC-uri – „Tegra, here I come!”

, 14 Sep, 16:05

633882nvlogo3ddarktype-copyDesi inca mai pot aparea informatii legate de viitorul sistem al celor de la Microsoft, a 8-a iteratia a sistemului de operare Windows promite a fi mult mai eficienta in ceea ce priveste consumul de resurse.

In practica, un sistem cu Intel Atom si 1GB RAM are toate sansele sa se comporte mult mai bine cu Windows 8 decat o face cu Windows 7.

In alta ordine de idei, marea schimbare, pe care NVIDIA o anunta cu surle si trambite, este suportul pentru urmatoarea generatie de Tegra – Kal El. Astfel aceasta va fi prima versiune de Windows pentru PC-uri care nu va fi legata de arhitectura X86.

Desi Kal-El este o arhitectura puternica, cu 4 core-uri la o frecventa de peste 1 GHz, ramane sa vedem daca va exista o versiune speciala de Windows pentru respectiva platforma. Si sa vedem daca, momentul in care veti fi achizitionat o licenta pentru Windows 8, aceea va fi compatibila atat cu PC-ul de acasa, cat si cu notebook-ul de la birou sau tableta din ghiozdan.

windows8-chart

Pentru mai multe detalii legate de interactiunea dintre NVIDIA si Microsoft, urmariti clipul de mai jos:

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail