Windows 8 Developer Preview pe sisteme cu AMD Fusion

Windows 8 Developer Preview pe sisteme cu AMD Fusion

Chiar daca la Build vedetele show-ului parca au fost Intel si Nvidia, Windows 8 se pare ca ruleaza la fel de bine si pe bucati de siliciu marca AMD.

Evident solutia Fusion a companiei a fost atractia principala, si a fost demonstrata in ACER Iconia TAB W500 cu APU-ul C-50 si MSI WindPad 110W cu APU Z-01. Rezultatele de utilizare au fost mai mult decat satisfacatoare pentru cei care au reusit sa puna mana pe aceste tablete in cadrul Build, design-urile fiind foarte apropiate de  ceea ce vor primi utilizatorii la momentul lansarii.

Chiar daca nici oficialii AMD nu au avut ocazia sa testeze inainte de acest eveniment comportamentul interfetei Metro din Windows 8 pe respectivele produse, suprizele au fost placute. Timpii de pornire au fost impecabili iar timpul de raspuns la comenzile pe touchscreen a lipsit cu desavarsire.

Detalii in legatura cu cele doua produse pe care au fost demonstrate capabilitatile APU-urilor AMD nu sunt momentan disponibile. Cu siguranta insa, producatorul de procesoare de pe locul doi nu va sta deoparte si va lansa solutii pentru orice dispozitiv cu Windows 8, fie ca vorbim despre tablete, desktop-uri sau notebook-uri.

Citește și: