Windows 7 SP1 a venit la toata lumea

Windows 7 SP1 a venit la toata lumea

Se vede ca Windows 7 e mai rapid, nu?.. Actualizarea a durat mai putin decat in cazul primului Service Pack 1 pentru XP. Asadar, puteti descarca fara probleme cea mai completa colectie de update-uri pentru Windows 7 si Windows Server 2008, de la adresa.

Intitulat generic KB976932, noul service pack este cea mai buna solutie sa va aduceti Windows-ul in actualitate si, chiar daca nu sunteti prea incantati de instalat SP-uri, trebuie sa fiti constienti ca este doar o chestiune de timp pana cand un program sau joc va va obliga sa-l instalati.

Daca vreti sa evitati update-urile de cativa GB de pe site-ul oficial Microsoft, puteti in orice secunda sa apelati la Windows Update. Daca folositi utilitarul de actualizare a sistemului de operare de la Microsoft, veti beneficia de avantajul unui volum de download mai scazut, actualizarile deja instalate pe sistem fiind evitate.

Printre punctele importante din acest service pack se numara imbunatatirea serviciilor de virtualizare si deployment ale unui set complex de actulizari. Nu lipseste nici clasica imbunatatire a stabilitatii si performantei sistemului.


Citește și: