WIMM One cu Android este disponibil pentru dezvoltatorii de micro aplicatii

, 10 Noi, 12:40

Ideea de un ceas banal nu mai este echivalenta fata de conceptul pe care il aveam in urma cu cativa ani. La fel s-a intamplat si cu ceasurile cu calculator care in deceniul trecut erau de un real succes, insa acum a venit momentul ceasurilor cu sistem de operare si aplicatii.

WIMM One este un dispozitiv care seamana izbitor cu un ceas, are un ecran patrat cu suprafata de 1 inch, o curea si sistem de operare Android. Ati citi bine. Daca nu aveti ce face cu 299$, puteti achizitiona un dispozitiv compact, cu Bluetooth, Accelerometru, WiFi si cam tot ce mai incape intr-un smartphone modern, exceptand functia de telefon.

Pe langa dispozitiv, daca va incumetati sa-l achizitionati, veti primi si acces la o comunitate de dezvoltatori de aplicatii care fac tot posibilul sa creeze cele mai impresionante micro-programe pentru WIMM One. Nu de alta, dar provocarea de a crea ceva spectaculos care sa incapa intr-un ecran cu latura de 1 inchi este mult mai mare.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pentru mai multe informatii puteti accesa website-ul http://www.theverge.com/products/wimm-one/3855 , cine stie s-ar putea sa fie exact dispozitivul de care aveati nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail