Warner Bros. anunta Gotham City: Impostors, un joc fara Batman

Warner Bros. anunta Gotham City: Impostors, un joc fara Batman

In cazul in care titlul acestei stiri v-a indus in eroare, nu este nici o problema. Este absolut normal. Warner Bros., a anuntat un nou joc intitulat Gotham City: Impostors. Acesta va fi bazat pe celebra licenta Batman, insa va aborda un stil de joc complet nou. Noul titlu este bazat pe o componenta multiplayer pe echipe, din care eroul intunecat lipseste cu desavarsire. Astfel jucatorii se vor putea alatura echipelor Batz si Jokerz, intr-o serie de scenarii bazate pe echipe si obiective.

Precum sugereaza si numele acestor echipe, vor fi puse la dispozitie uneltele necesare pentru a realiza propriile variatii de Batman sau de Joker, fiecare personaj fiind unic in felul sau, in functie de preferintele jucatorilor. Asemeni Team Fortress 2, fiecare jucator va putea alege  cate o clasa, fiecare dintre acestea oferind acces la echipament diferit. Ca tot veni vorba despre arsenal, spre diferenta de Batman, acesti „impostori” vor putea folosi arme de foc pentru eliminarea inamicilor si vor dispune si de o arma secundara, cat si de un lacas pentru echipament special.

Noul joc este dezvoltat de studioul Monolith, cunoscuti pentru seriile Blood, N.O.L.F. si F.E.A.R., si va fi bazat pe un motororul grafic dezvoltat in-house. Avand in vedere ca Batman: Arkham City nu va include o componenta online, Impostors ar putea sa atraga cativa curiosi, in cazul in care pretul acestuia nu va fi prea mare . Momentan nu a fost dezvaluita o data de lansare pentru Gotham City: Impostors, insa stim pe ce platforme va ateriza: PC, Xbox 360 si PlayStation 3.


Sursa: Kotaku

Citește și: