W200 – camera rezistenta de la Samsung

W200 – camera rezistenta de la Samsung

Samsung W220Daca tot s-a stabilit un trend format din camere video rezistente la apa, praf si socuri (vezi si Panasonic TA20 si WA10), nici Samsung nu a putut sta deoparte si a lansat propria varianta capabila de a capta continut in orice conditii.

La capitolul specificatii, camera Samsung W200 se lauda cu un senzor BSI – Back Side Illuminated  de 5MP si este capabila de inregistrare a continutului video Full HD.

Nici macar nu se pune problema mediului in care doriti sa filmati. Indiferent daca vreti sa filmati sub apa pana la 3 metri adancime sau la aniversarea unui prieten la barul din coltul strazii, fidelitatea continutului afisat este aceeasi.

Pentru stocare este folosit un card microSD, iar pentru trimiterea continutului multimedia dinspre si spre PC, puteti folosi banalul MicroUSB.

Pentru preview in timp real al continului inregistrat puteti folosi un LCD integrat cu tehnologia clear pixel, care a reusit in doar 2,3 inci diagonala sa inghesuiasca 230.000 pixeli. In timpul filmarii, pentru a evita segmentarea inutila a clipurilor, puteti pune filmarea pe pauza si o puteti reinitia dupa cateva minute cu ajutorul tehnologiei Samsung Record Pause.

Chiar daca nu vine cu o sumedenie de efecte, W200 are totusi doua filtre speciale, unul care creeaza o margine alba a cadrului – vignete si unul care aparent distorsioneaza continutul captat pentru un efect artistic amplificat – Fish-Eye.

Modelul va fi disponibil incepand cu luna viitoare, dar din pacate nu se cunoaste inca nici macar un pret aproximativ.


Sursa: Engadget

Citește și: