Vodafone ii iubeste pe bunici

Vodafone ii iubeste pe bunici

Cate un operator pe an, asa s-ar traduce atentia companiilor de telefonie mobila indreptata spre… bunici. Anul trecut, Orange a venit cu modelul ZTE S302 pentru utilizatorii seniori, iar anul acesta oferta de pe piata telefoanelor pentru varstnici se imbogateste cu modelul Panasonic KX-TU301, lansat in oferta Vodafone Romania.

Dispozitivul este usor de folosit, dupa cum ni se promite, si vine cu taste mari, cu litere si cifre usor lizibile, volum puternic, display generos. Are si un buton dedicat apelurilor de urgenta, situat pe spatele telefonului, prin apasarea caruia sunt apelate automat, consecutiv, cinci numere de telefon setate anterior de utilizator. In plus, telefonul este rezistent la socuri, asa incat nici lui mamaie, nici lui tataie sa nu le sara inima daca il scapa cumva din mana.

Acum, despre achizitionarea Panasonic KX-TU301. Daca sunteti utilizatori Vodafone, il puteti lua gratuit… cu un abonament de doi ani de 6 euro/luna. Mai vreti lamuriri? Intrati pe site-ul Vodafone si succes la cautare.

Panasonic KX-TU301, KX-TU301, vodafone Panasonic KX-TU301