Viteza la maxim: NVIDIA GeForce GTX 580M

, 29 Iun, 08:31

Cea mai rapida unitate de procesare vizuala pentru notebook-uri (GPU) vine de la NVIDIA, asa a anuntat compania, si se numeste GeForce GTX 580M. GPU-ul este disponibil in laptopurile Alienware M18x si M17x.

Alienware M18x

Primul sistem notebook care va folosi GPU-ul GeForce GTX 580M este notebook-ul Alienware M18x, care ofera posibilitatea de a integra doua GPU-uri GTX 580M intr-un singur sistem, dubland astfel performanta in jocuri, datorita tehnologiei NVIDIA SLI.

Pe langa acesta, sistemul Alienware M17x cu unitatea GeForce GTX 580M va fi disponibil impreuna cu tehnologia NVIDIA Optimus, oferind bateriei 5 ore de autonomie pentru navigarea pe Facebook si o performanta de 100 de frame-uri per secunda in jocul Call of Duty: Black Ops.

NVIDIA a anuntat si lansarea GPU-ului GeForce GTX 570M, care ofera un spor de performanta de 20% in comparatie cu produsul din generatia precedenta, GTX 470M.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail