Virtualizare gratuita pe Mac

, 05 Iul, 13:45

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem conceptul de virtualizare cu sistemele Windows, si pe OS X e nevoie din cand in cand de un mediu izolat, pentru siguranta sporita.

OS X Lion

Indiferent daca vrei sa rulati un sistem de operare Windows sau OS X Lion, cu un soft de virtualizare preferat de voi (VMware sau Parallels), odata cu noua versiune a sistemului de operare a celor de la Apple acum aceasta operatiune va fi mult mai ieftina.

Daca in 10.6.x erai obligat sa achizitionezi versiunea server a sistemului de operare pentru a beneficia de virtualizare, in Lion si o versiune standard este suficienta, fara a fi nevoie de licente suplimentare, pentru a experimenta propriile aplicatii sau aplicatiile in care nu aveti in incredere, intr-un mediu izolat.

Daca esti posesor de Mac si te incanta aceasta optiune si multe altele care vor aparea in Lion, o alta veste buna este ca pana la sfarsitul acestei luni ai toate sansele sa poti cumpara noua versiune.

Sursa: Mac rumors

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail