Viitorul sistemelor portabile este 3D – varianta Toshiba

Viitorul sistemelor portabile este 3D - varianta Toshiba

Chiar daca putini mai credeau ca este loc de o inovatie majora in domeniul laptopurilor, Toshiba a reusit sa o creeze doua modele extrem de spatioase.

Satellite P770 si P775 3D sunt doua notebook-uri pentru care nu avem nici data de lansare si nici un pret aproximativ, dar care, pe langa panourile capabile de o rata de refresh egala cu 120Hz, perfecta pentru tehologia 3D de la NVIDIA, vin standard cu doua webcam-uri mai speciale. “Infipte” in rama panoului, cele doua camere capabile de a genera continut 3D in timp real va vor oferi cam aceeasi bucurie: protocolul FaceTime al celor de la Apple. Cum FaceTime functioneaza doar daca cei doi interlocutori folosesc dispozitive recente cu iOS in acelasi mod pentru a face video chat 3D, veti avea nevoie de doua laptopuri cu doua camere web.

Nici HDMI-ul nu a fost privat de 3D, oferind celor care se bucura in sufragerie de prezenta unor televizoare capabile de a reda continut 3D posibilitatea de a transmite continut in trei dimensiuni fara nici un cablu suplimentar.

Printre tehnologiile integrate in cele doua notebook-uri, Toshiba se lauda si cu noi algoritmi inteligenti atat pentru conversia continutului SD in HD, cat si pentru conversia continutului 2D in 3D. Ramane sa vedem cu ochii nostri.

Toshiba Satellite 3D, Toshiba Satellite 3D, Satellite 3D, Toshiba P770, Toshiba P775


Sursa: Notebookitalia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: