Viitorul sistemelor portabile este 3D – varianta Toshiba

, 05 Apr, 10:09

Chiar daca putini mai credeau ca este loc de o inovatie majora in domeniul laptopurilor, Toshiba a reusit sa o creeze doua modele extrem de spatioase.

Satellite P770 si P775 3D sunt doua notebook-uri pentru care nu avem nici data de lansare si nici un pret aproximativ, dar care, pe langa panourile capabile de o rata de refresh egala cu 120Hz, perfecta pentru tehologia 3D de la NVIDIA, vin standard cu doua webcam-uri mai speciale. “Infipte” in rama panoului, cele doua camere capabile de a genera continut 3D in timp real va vor oferi cam aceeasi bucurie: protocolul FaceTime al celor de la Apple. Cum FaceTime functioneaza doar daca cei doi interlocutori folosesc dispozitive recente cu iOS in acelasi mod pentru a face video chat 3D, veti avea nevoie de doua laptopuri cu doua camere web.

Nici HDMI-ul nu a fost privat de 3D, oferind celor care se bucura in sufragerie de prezenta unor televizoare capabile de a reda continut 3D posibilitatea de a transmite continut in trei dimensiuni fara nici un cablu suplimentar.

Printre tehnologiile integrate in cele doua notebook-uri, Toshiba se lauda si cu noi algoritmi inteligenti atat pentru conversia continutului SD in HD, cat si pentru conversia continutului 2D in 3D. Ramane sa vedem cu ochii nostri.

Toshiba Satellite 3D, Toshiba Satellite 3D, Satellite 3D, Toshiba P770, Toshiba P775


Sursa: Notebookitalia

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

mi-a scapat inovatia majora….camera 3D? 🙂

serios, dupa ce ASUS de mai bine de doi ani are pe piata 3 modele cu 3D, e mega inovatie laptop-ul asta, care inca nici nu se stie cand va fi lansat? 🙂

Mi se par uimitoare doua lucruri:

1. Ca Toshiba a aflat de 3D. In secolul 21. Cum zicea omu’ de mai sus. Observ insa ca jucarica n-are placa video, ca nu se zice nimic de ea. Poate e atat de revolutionara tehnologia aia cu SD/HD/2D/3D ca jocurile si filmele se randeaza singure.

2. Ma bucur ca Alexandru nu uita sa ne readuca aminte de inovatiile esentiale aduse de Apple in domeniul 3D. Tehnologia asta superba a lor FaceTime este atat de revolutionara ca ninja interdimensionali din trecut au furat-o si au incorporat-o in telefoane mobile vechi de 4-5 ani. Ce e drept, se numeau mai nashpa pe atunci. 3G. Cu G de la Green Apple Juice, banuiesc.

Ser-iOS acuma. Toshiba revolutioneaza laptopurile 3D cu doua camere web, plagiind Apple de la care rasare soarele in fiecare dimineata… Bine ca nu vorbim de iFad 3 cu 5 camere web, ca lesinam de emotie…

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail