ViewBook 730 – tableta de la ViewSonic pentru bugete reduse

, 08 Iun, 13:01

Tabletele inca au probleme mari in a acoperi un segment important din piata, in mare parte din cauza pretului. Recent insa, s-a creat un trend de ebook readere color care, chiar daca au ca scop principal vizualizarea de carti fac o treaba foarte buna si in a rula Android, fie el si 2.x. Din aceasta categorie mai face parte Nook Color, iar in curand va face parte si ViewBook 730.

Chiar daca mai sunt  cateva zile pana la lansarea modelului celor de la ViewSonic specificatiile au reusit sa-si faca drum catre online. Vorbim de un ecran de 7 toli cu o rezolutie de 800 x 480, 8 GB memorie interna, un slot pentru SD-uri si un procesor extrem de capabil. Daca Nook Color s-a lamentat la doar 800 MHz, noul ViewBook va veni cu un Cortex A8 la 1GHz. Cel putin in teorie, hibridul eBook Reader/Tableta al celor de la ViewSonic se lauda cu redarea de continut 1080p iar daca aveti si un TV de mari dimensiuni, prin HDMI puteti trimite continutul video si pe un ecran de asemenea dimensiuni.

Pe partea de sistem de operare vorbim de Android 2.2, posibil cu suport pentru Market insa va trebui sa asteptam pana la lansare pentur a confirma aceasta informatie. Chiar daca vorbim de un ecran capacitiv, ViewSonic va include in pachet si un stylus (asemeni HTC Flyer), in cazul in care va incanta acest tip de functionalitate la o tableta.  Aspectul device-ului este „plasticos”, insa produsul finit va trebui sa dovedeasca daca functionalitatea descrisa mai sus va fi fi integrata intr-un produs estetic, sau mai putin.

Sursa: Android Central

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

inchi nu toli !

Cătălin Nițu

Inch sau Tol este exact acelasi lucru, poti cauta in DEX daca nu ma crezi.

intradevar inch/tol se transoforma la fel in cm dar cand zici tol de referi la diametru.

Cătălin Nițu

Asta e o conceptie gresita pe care o ai de la jantele de masini. Pentru ca acolo se foloseste in general termenul de „tol”. Este exact acelasi lucru, aceeasi unitate de masura cu doua denumiri.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail