Vicepresedinte HP pleaca la Nokia

, 28 Oct, 08:52

palmtb0327

Desi momentan nu exista un trend de plecari din randurile VP-urilor, multi nu se asteapta sa existe un rand de adoptii la Nokia, in conditiile in care Nokia, in perceptia multora, nu a scapat de dezastru inca.

Chiar si in aceste conditii, Richard Kerris, unul din jucatorii importanti ai diviziei de WebOS din cadrul HP, dupa ce in urma cu cateva zile anunta ca paraseste compania pentru a urma cateva planuri personale, in aceste zile anunta aterizare in randurile sefilor de la Nokia. Ascuns in spatele functiei de Global Head of Developer Relations, Kerris ajunge la Nokia dupa ce la inceputul acestui an venea la HP de la Lucas Film, unde a lucrat ca Chief Technology Officer.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Acesta nu este un caz izolat, intrucat un al vicepresedinte HP, designerul Peter Skillman, a urmat un traseu asemanator. Dupa ce anul trecut era printre angajatii Hewlett Packard, in acest an a jucat un rol important atat in ceea ce a ajuns Nokia N9, cat si Lumia 800.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail