Vanatoarea comorii: aplicatia care te umple de aur

Vanatoarea comorii: aplicatia care te umple de aur

The Grapevine, iphone The Grapevine

Daca sunteti sau fani iPhone conteaza mai putin, pentru ca puteti deveni… Este mai probabil sa fiti cautatori de… aur. Ehee,  vremurile s-au schimbat, dar esenta este aceeasi.

Cel putin la visul acesta ascuns apeleaza dezvoltatorul de aplicatii Candid Innovations, care pretinde ca o comoara cu monede de aur in valoare de 2.000 de lire sterline este ingropata undeva in Marea Britanie, iar indiciile sunt si ele “ingropate” intr-o aplicatie de iPhone.

Compania si-a postat pe YouTube un video care sa promoveze ideea comorii, iar aplicatia se numeste The Grapevine si poate fi descarcata din App Store cu 1,99 lire.

Cei de la Candid Innovations dau asigurari ca premiul este real. “Primul indiciu este destul de usor de observat, dar fiti atenti ca rezolvarea va fi dificila. Totusi, nu va faceti griji, posturile noastre de pe Twitter vor contine ocazional unele indicii suplimentare, care va vor usura cautarea, daca stiti ce sa cautati.”

Premiul cred ca este real, avand in vedere ca vorbim de o suma accesibila. Oricum, o metoda absolut inedita de promovare, sunteti de acord, nu?

Citește și: