Urmatorul Xbox ar putea avea jocuri comparabile cu Avatar

, 18 Iul, 14:23

Conform declaratiilor lui Neal Robison (director of ISV relationships la AMD) pentru Official Xbox Magazine US, urmatoarea generatie de console Xbox ar putea fi destul de puternica pentru a afisa jocuri comparabile cu Avatar in termeni de grafica. Desi nu poate confirma un parteneriat intre Microsoft si AMD pentru a dezvolta urmatorul Xbox, acesta sustine ca puterea de procesare a acestei console va fi uluitoare.

Un exemplu interesant pe care l-a dat a fost un oras deschis asemeni celor din Grand Theft Auto, in care fiecare trecator are gandire proprie si poate reactiona intr-un mod complet diferit la actiunile jucatorului fata de jocurile din generatia actuala care folosesc rutine de „turma”.

Avand in vedere ca cipurile grafice prezente in Xbox 360 sunt realizate de AMD, este foarte posibil ca si urmatoarea generatie sa vina de la aceasta companie, insa pana la momentul dezvaluirii noului hardware (E3 2012?), totul ramane sub semnul intrebarii.

Sursa: Examiner

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail