Un tablet PC cu un concept nu foarte nou

Un tablet PC cu un concept nu foarte nou

Daca cineva va zice ca iPad-ul nu a fost primul tablet PC, inseamna ca face referire la sistemele extrem de greoaie care au aparut de mai bine de 10 ani si care, pe langa un touchscreen sensibil la atingerea stylusul, mai venea cu o configuratie de notebook si o autonomie de maxim 2 ore, asta in cel mai fericit caz.

Fujitsu T901, lifebook T901, Fujitsu lifebook T901Pentru cei care nu s-au dezvatat de functionalitatea oferita de un sistem de operare Microsoft cand vine vorba de dispozitive sensibile le atingeri, Fujitsu a creat noul LifeBook T901.

Disponibil deja la un pret incepand cu 1.899 dolari, noul portabil vine cu un ecran de 13,3 inci, capabil de o rezolutie de 1280 x 768, si este propulsat de un procesor Core i5 2520M. De autonomie se ocupa o configuratie NVIDIA Optimus.

In plus, daca standard ecranul este sensibil la acelasi stylus pe care am ajuns sa nu-l mai apreciem cum o faceam odata, contra unei sume suplimentare de 100$ il puteti schimba cu un panou capacitiv capabil sa diferentieze intre atingerile a 5 degete simultan.

Pentru un gram suplimentar exista si un senzor de amprente, iar daca inainte de orice va intereseaza sa puteti uita cablul de alimentare acasa, in locul unitatii optice puteti pune o baterie suplimentara sau un hard disk suplimentar daca este mai pe gustul vostru.


Citește și: