Un magazin virtual de carti multinational

Un magazin virtual de carti multinational

Sony ebook reader, Sony ebookChiar daca ideea de magazin virtual este la ordinea zilei deja de foarte multi ani, Sony, Panasonic, Rakuten si Kinokuniya sunt de parere ca mai este loc de cineva in aceasta piata. Tinand cont ca toate companiile enumerate, printre altele, produc si eBook Reader-e, au decis sa mearga pe principiul unde sunt… 4 puterea creste.

Nu au renuntat la diviziile proprii de dispozitive de acest tip pentru a crea unul singur mai mare si mai destept, insa au luat urmatoarea decizie la fel de buna: aceea de a crea impreuna un magazin virtual de carti, crossplatform.

Nefiind vorba doar de eBook Reader-e, ci  si de PC-uri sau Mac-uri ca dispozitive compatibile, atata timp cat vorbim de o solutie cross platform, fie ea si o alternativa la unele deja existente, are mult mai mari sanse de reusita pe termen lung. Solutia este o platforma web accesibila de pe mai multe platforme actuale, asadar in acest ritm tinde sa nu mai conteze dispozitivul cu care mergeti in pat sau dispozitivul de pe care ati cumparat continutul.

Daca echipa formata din companiile mentionate mai sus reuseste pana la sfarsitul anului, cand se va lansa serviciul, sa incheie contracte cu toate companiile mari din domeniul publicatiilor, s-ar putea ca acesta sa fie inceputul primei concurente serioase pentru BookStore-ul celor de la Amazon sau iBooks-ul celor de la Apple.


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI