Ultimele zvonuri inaintea evenimentului Nokia World 2011

, 26 Oct, 07:54

exclusive-nokia-to-announce-qwerty-symbian-phone-tomorrow2011-10-25-nokiaworldpic4

Avand in vedere indarjirea celor de la Engadget cand vine vorba de o stire fierbinte, cu mai putin de 24 de ore inainte de Nokia World din Londra ghiciti cine facea poze la cutiile ce paraseau transportul companiei finlandeze?

Printre continutul ce poate fi deslusit din fotografiile atasate acestui post, se poate observa ca Nokia nu va adopta orbeste Windows Phone, ci va avea si cateva portite.

Cel mai probabil va fi lansat un smartphone cu Symbian si tastatura QWERTY ascuns in spatele motto-ului „You. Me. Everyone. Let’s QWERTY” – numele modelului s-ar putea sa fie Nokia 303. Incercand sa surprinda zona low-end, smartphone-ul descris mai sus, cu tastatura si touchscreen, are toate sansele sa vina cu sistemul de operare nu foarte performant Symbian S40 6th Edition.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Pe partea de culori, noul smartphone va fi disponibil in cel putin 2 culori: rosu si gri, iar pe partea de conectica ar fi si absurd sa-i lipseasca conectivitatea 3G si WiFi.

Mai sunt cateva ore pana ce Nokia isi va juca ultima carte pentru a impresiona publicul.

2011-10-25-nokiaworldpic3

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail