Ultimele incercari de a salva Symbian: E6 si X7

, 11 Apr, 15:35

Tinand cont ca mai sunt doar 2 zile pana la anuntul Nokia ce va avea loc in Londra, era inevitabila o portie solida zvonuri legate de respectivul eveniment. Cele mai posibile lansari vor fi legate de doua noi terminale X7 si E6, unul multimedia si celalalt cu accente business. Chiar daca hardware-ul este mai mult sau mai putin revolutionar, sistemul de operare, sau mai degraba versiunea sistemului de operare Symbian vor evidentia evolutia companiei Nokia, de la esecul/succesul Nokia N8 pentru o mare parte din utilizatori. Unii utilizatori norocosi au avut deja ocazia sa-si formeze o parere pentru respectivul OS, iar impresiile sunt extrem de pozitive.

O interfata regandita si optimizata pentru o performanta imbunatatita, un browser mult mai rapid si o tastatura virtuala QWERTY chiar si in mod portait, toate acestea nu fac decat sa reconfirme ca Symbian nu a murit, din pacate dezvoltarea de noi versiuni a fost incentinita pana la extinctie, elemente ce descurajeaza un pic investitia intr-un astfel de terminal. Eu zic sa tinem pumnii pentru succesul Nokia.

Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail