TV portabil de la Sharp

TV portabil de la Sharp

Sharp TV

Ne-am cam obisnuit sa asociem conceptul de TV portabil cu dispozitive cu ecran de 5-6 inci pe care le punem in geanta de voiaj cand plecam in vacanta. Ei bine, Sharp a creat un set de televizoare, disponibile in negru, alb si roz de 20 inci care se lauda cu aceeasi performanta.

Ganditi-va ce inseamna sa prindeti TV-ul de maner, caci exista si asa ceva, si sa il duceti nu doar din sufragerie in bucatarie, ci si in concediu, precum acele mici televizoare sport, care existau candva, daca va mai amintiti.

Apartinand aceleiasi serii Aquos ca toate celelalte TV-uri Sharp, noile modele vin dotate cu panouri LED, abilitati de comunicare WiFi si DLNA. La capitolul design,  chiar daca sunt extrem de suple, noile TV-uri integreaza si un picior, care dispare pur si simplu in spatele panoului. De asemenea, cum spuneam, avem manerul perfect atat pentru transportat, cat si pentru agatat in cui.

Pe langa conectica inclusa, daca vreti sa renuntati complet la fire, noua linie de TV-uri vine insotita de un TV Tuner Digital capabil sa transmita continut wireless catre noul vostru display.

In ceea ce priveste disponibilitatea, chiar daca nici pretul nu este foarte mic, de aproximativ 1.220 dolari, noile dispozitive nu pot fi achizitionate momentat decat in Japonia.